Általános értékesítési és felhasználási feltételek

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt a Airvent üzemelteti. Az oldal egészén a "mi", "minket" és "miénk" kifejezéseket használjuk, amikor a Airvent-re utalunk. Ezt a weboldalt, beleértve az ezen az oldalon elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást, a Airvent kínálja Önnek, a felhasználónak, feltéve, hogy Ön elfogadja az itt meghatározott valamennyi feltételt, feltételt, irányelvet és közleményt. Azzal, hogy meglátogatja weboldalunkat és/vagy vásárol tőlünk valamit, Ön részt vesz a "Szolgáltatásunkban", és elfogadja az alábbi feltételeket ("Feltételek", "Szolgáltatási feltételek"), beleértve az itt hivatkozott és/vagy hiperlinkkel hivatkozott feltételeket, szabályokat és irányelveket. A jelen Szolgáltatási feltételek a weboldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólagosan, azokat a személyeket, akik látogatók, beszállítók, ügyfelek, fogyasztók, kereskedők és/vagy tartalomszolgáltatók. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a Felhasználási feltételeket, mielőtt hozzáférne a weboldalunkhoz és használná azt. A Weboldal bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen Megállapodás valamennyi feltételével, akkor előfordulhat, hogy nem tudja elérni vagy használni a Weboldalt. Amennyiben a jelen Felhasználási feltételek ajánlatnak minősülnek, az elfogadás kifejezetten csak a következőkre korlátozódik. A Felhasználási feltételek vonatkoznak az Áruházhoz hozzáadott bármely új eszközre vagy funkcióra is. A Felhasználási feltételek legfrissebb változatát bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot a jelen Felhasználási feltételek bármely részének frissítésére, módosítására vagy cseréjére az ilyen frissítések és/vagy változások weboldalunkon történő közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy időről időre ellenőrizze ezt az oldalt a változások miatt. Ha a változtatások közzététele után továbbra is hozzáfér az oldalhoz, illetve használja azt, akkor Ön elfogadja a változtatásokat. Áruházunk a Shopify Inc. szerverén van elhelyezve, amely egy online e-kereskedelmi platformot biztosít számunkra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy eladjuk Önnek termékeinket és szolgáltatásainkat.

1. SZAKASZ - AZ ELEKTRONIKUS BOLT HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI
A jelen felhasználási feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy az Ön megyéjében, államában vagy tartományában legalább nagykorúnak számít, és hogy engedélyt adott nekünk arra, hogy a felügyelete alatt álló kiskorúak használhassák ezt az oldalt. A szolgáltatás használata során nem használhatja termékeinket semmilyen törvénytelen vagy jogosulatlan célra, és nem sértheti meg az Ön joghatósága alatt érvényes törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket). Nem továbbíthat férgeket, vírusokat vagy más romboló jellegű kódokat. Ezen feltételek bármelyikének megsértése vagy be nem tartása a szolgáltatás azonnali megszüntetését vonja maga után.

2. SZAKASZ - FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK
Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor és bármilyen okból bárkitől megtagadjuk a szolgáltatást. Ön tudomásul veszi, hogy az Ön tartalma (kivéve a hitelkártyaadatait) titkosítás nélkül továbbításra kerülhet, és hogy ez magában foglalja (a) a több hálózaton keresztül történő továbbítást, valamint (b) a hálózatok vagy csatlakozó eszközök műszaki követelményeihez való alkalmazkodás és alkalmazkodás érdekében végrehajtott módosításokat. Az Ön hitelkártyaadatai mindig titkosítva vannak, amikor hálózatokon keresztül továbbítják azokat. Ön vállalja, hogy kifejezett írásbeli hozzájárulásunk nélkül nem reprodukálja, másolja, eladja, továbbértékesíti vagy hasznosítja a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás bármely használatát vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, illetve a Szolgáltatást nyújtó weboldalon keresztül történő bármely kapcsolatfelvételt. A jelen Megállapodásban használt címszavak csak a könnyebbséget szolgálják, és semmilyen módon nem korlátozzák vagy befolyásolják a jelen Feltételeket.

3. SZAKASZ - AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS FRISSÍTÉSE
Nem vállalunk felelősséget azért, ha a weboldalon található információk pontatlanok, hiányosak vagy elavultak. A jelen weboldal tartalma kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál, és nem szabad rá támaszkodni, illetve azt kizárólagos alapként használni a döntéshozatalhoz anélkül, hogy nagyobb, pontosabb, teljesebb vagy aktuálisabb információforrásokkal konzultálnánk. Ha Ön a jelen weboldal tartalmára támaszkodik, azt saját felelősségére teszi. Ez a weboldal tartalmazhat bizonyos múltbeli adatokat. A múltbeli információk definíció szerint nem aktuálisak, és csak referenciaként szolgálnak. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk a weboldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az itt található információkat. Ön tudomásul veszi, hogy az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kísérje a weboldalunkon bekövetkező változásokat.

4. SZAKASZ - A SZOLGÁLTATÁSOK ÉS AZ ÁRAK VÁLTOZÁSAI
Termékeink árai előzetes értesítés nélkül változhatnak. Fenntartjuk a jogot, hogy a szolgáltatást (vagy annak bármely részét) bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük. Nem vállalunk felelősséget Önnel vagy harmadik féllel szemben semmilyen árváltozásért vagy a Szolgáltatás bármilyen módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

SZAKASZ - TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben) Bizonyos termékek vagy szolgáltatások csak online, a Webhelyen keresztül érhetők el. Az ilyen termékek vagy szolgáltatások mennyisége korlátozott lehet, és a visszaküldésre vagy cserére szigorúan a Visszaküldési szabályzatunk vonatkozik. Igyekeztünk az üzletben található termékek színeit és képeit a lehető legpontosabban reprodukálni. A számítógép képernyőjén megjelenő színábrázolás pontosságát azonban nem tudjuk garantálni. Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek korlátozni termékeink vagy szolgáltatásaink értékesítését egy adott személyre, földrajzi területre vagy joghatóságra vonatkozóan. Fenntartjuk a jogot, hogy ezt a jogot eseti alapon gyakoroljuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk a kínált termékek vagy szolgáltatások számát. Minden termékleírás és ár bármikor, előzetes értesítés nélkül és saját belátásunk szerint változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely termék értékesítését bármikor beszüntessük. Az ezen az oldalon található termékek vagy szolgáltatások ajánlata érvénytelen ott, ahol azt a törvény tiltja. Nem garantáljuk, hogy az Ön által megvásárolt vagy kapott termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a szolgáltatás hibái kijavításra kerülnek.

6. SZAKASZ - TÖRLÉSI ÉS SZÁMVITELI INFORMÁCIÓK
Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk az Ön által leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként vásárolt termékek mennyiségét. Ezek a korlátozások vonatkozhatnak az azonos ügyfélszámlával, hitelkártyával és/vagy azonos számlázási és/vagy szállítási címmel leadott megrendelésekre vagy azokra. Ha megváltoztatunk vagy törölünk egy megrendelést, megkísérelhetjük értesíteni Önt a megrendelés leadásakor megadott e-mail címén és/vagy számlázási címén vagy telefonszámán keresztül. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltjuk azokat a megrendeléseket, amelyek véleményünk szerint kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók által leadottnak tűnnek. Ön vállalja, hogy az áruházunkban történő minden vásárlásához aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlaadatokat ad meg. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti a számlaadatait és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét és a hitelkártya számát és lejárati dátumát, hogy szükség esetén befejezhessük a tranzakciókat és felvehessük Önnel a kapcsolatot. További információkért kérjük, tekintse meg a Visszatérési szabályzatunkat.

7. SZAKASZ - OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK
Lehet, hogy hozzáférést biztosítunk Önnek olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyeket mi nem felügyelünk, nem irányítunk és nem adminisztrálunk. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk Önnek ezekhez az eszközökhöz "úgy, ahogy van" és "ahogy rendelkezésre áll", bármilyen garancia, képviselet vagy feltétel nélkül és jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk felelősséget semmilyen olyan dologért, ami a harmadik féltől származó opcionális eszközök használatából ered, vagy azzal kapcsolatban áll. A Webhelyen keresztül kínált opcionális eszközök bármilyen használata az Ön saját belátása és kockázata szerint történik. Továbbá az Ön felelőssége, hogy tájékozódjon azokról a feltételekről, amelyek alapján az ilyen eszközöket az adott harmadik fél szolgáltató(k) biztosítja(k), és hogy elfogadja ezeket a feltételeket. A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálhatunk a Webhelyen keresztül (beleértve új eszközök és erőforrások kiadását). Ezek az új szolgáltatások és/vagy funkciók szintén a jelen Felhasználási feltételek hatálya alá tartoznak majd.

8. CIKK - HARMADIK FELEKKEL VALÓ KAPCSOLATOK
A Szolgáltatásunkon keresztül nyújtott bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik féltől származó anyagokat tartalmazhatnak. A Webhelyen található harmadik féltől származó linkek olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatják Önt, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk kötelesek ezek tartalmát vagy pontosságát felülvizsgálni vagy értékelni, és nem támogatjuk vagy vállalunk felelősséget a harmadik féltől származó tartalmakért vagy webhelyekért, illetve egyéb tartalmakért, termékekért vagy szolgáltatásokért. Nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely az áruk, szolgáltatások, források, tartalmak vagy más, ezekkel a harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos tranzakciók megvásárlásával vagy használatával kapcsolatos. Kérjük, olvassa el figyelmesen e harmadik felek irányelveit és eljárásait, és győződjön meg arról, hogy megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakciót kötne. A harmadik felek termékeivel kapcsolatos panaszokat, sérelmeket, aggályokat vagy kérdéseket ezeknek a harmadik feleknek kell címezni.

9. CIKK - ÉSZREVÉTELEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK
Ha Ön kérésünkre konkrét tartalmat küld be (például versenyeken való részvétele részeként), vagy ha kérésünk nélkül, elektronikusan, e-mailben, postai úton vagy más módon kreatív ötleteket, javaslatokat, projekteket vagy egyéb anyagokat küld be (együttesen: "Beküldések"), Ön jogot biztosít számunkra arra, hogy az Ön által hozzánk küldött Beküldéseket bármikor, korlátozás nélkül szerkesszük, másoljuk, közzétegyük, terjesszük, lefordítsuk és bármilyen médiában felhasználjuk. Nem vagyunk és nem is leszünk kötelesek (1) a Visszajelzések bizalmas kezelését fenntartani, (2) bármely személyt kártalanítani a benyújtott Visszajelzésekért, vagy (3) válaszolni a Visszajelzésekre. 7. Eltávolíthatjuk, de nem vagyunk kötelesek eltávolítani azokat a Tartalmakat és Fiókokat, amelyek olyan Tartalmakat tartalmaznak, amelyeket saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, becsületsértőnek, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, illetve amelyek sértik bármely fél szellemi tulajdonjogát vagy a jelen Felhasználási feltételeket. Ön elfogadja, hogy az Ön Hozzászólásai semmilyen módon nem sérthetik harmadik felek jogait, beleértve a szellemi tulajdonjogokat, védjegyeket, személyes adatokat, magánélethez fűződő vagy egyéb személyes vagy szellemi tulajdonjogokat. Ön továbbá elfogadja, hogy a Hozzászólásai nem tartalmazhatnak jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, illetve nem tartalmazhatnak számítógépes vírusokat vagy más káros szoftvereket, amelyek bármilyen módon zavarhatják a Szolgáltatás vagy bármelyik kapcsolódó weboldal működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem adhatja ki magát olyannak, aki nem Ön, és nem kísérelhet meg megtéveszteni minket vagy harmadik felet a hozzászólások eredetével kapcsolatban. Ön egyedül felelős minden hozzászólásáért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért. Egyes hozzászólások más webhelyekről származhatnak.

10. CIKK - SZEMÉLYES ADATOK
Az Ön személyes adatainak áruházunkba történő továbbítását adatvédelmi szabályzatunk szabályozza. Kattintson ide az adatvédelmi szabályzatunk megtekintéséhez.

11. CIKK - HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS HIÁNYOSSÁGOK
Weboldalunk vagy szolgáltatásunk időről időre tartalmazhat olyan információkat, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak a leírások, árak, ajánlatok, promóciók, akciók, akciók, szállítási díjak, szállítási idők és a termékek elérhetősége tekintetében. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor és előzetes értesítés nélkül (beleértve a megrendelés leadását követően is) kijavítsunk bármilyen hibát, pontatlanságot vagy hiányosságot, és megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat, illetve töröljük a megrendeléseket, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk pontatlanok. Nem vagyunk kötelesek frissíteni, módosítani vagy pontosítani a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található bármely információt, beleértve, de nem kizárólagosan az árinformációkat, kivéve, ha azt a törvény előírja. A Szolgáltatáshoz vagy bármely linkelt weboldalhoz csatolt bármely konkrét frissítési vagy frissítési dátum nem jelenti azt, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely linkelt weboldalon kínált összes információ megváltozott vagy frissült.

12. CIKK - TILTOTT FELHASZNÁLÁSOK
A Felhasználási Feltételek eltérő rendelkezései által tiltott esetek kivételével tilos a Webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célra; (b) másokat jogellenes cselekmény elkövetésére vagy elkövetésére ösztönözni; (c) bármilyen helyi rendeletet vagy bármilyen nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami rendeletet, szabályt vagy törvényt megsérteni; (d) a mi vagy mások szellemi tulajdonjogait vagy szellemi tulajdonjogait megsérteni vagy megsérteni; (e) zaklatni, bántalmazni, sértegetni, bántalmazni, rágalmazni, rágalmazni, becsmérelni, megfélemlíteni vagy diszkriminálni bárkit nem, szexuális irányultság, vallás, nemzetiség, faj, életkor alapján; vagy (f) hamis vagy félrevezető információkat szolgáltatni; (g) vírusokat vagy más rosszindulatú kódokat töltsön fel vagy továbbítson, amelyek a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal vagy más weboldal vagy az internet funkcionalitását vagy működését veszélyeztetik vagy veszélyeztethetik; (h) mások személyes adatait gyűjtse vagy figyelje; (i) mások személyes adatait gyűjtse vagy figyelje; (i) spam, adathalászat, eltérítés, információ elfogása, karanténba helyezése, böngészés, keresés vagy szkennelés a világhálón; (j) obszcén vagy erkölcstelen célokra; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármelyik kapcsolódó weboldal, más weboldal vagy az internet biztonsági intézkedéseinek megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy a tiltott felhasználási feltételek megsértése esetén megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármelyik kapcsolódó weboldal használatát.

13. SZAKASZ - SZAVATOSSÁGI KIZÁRÁS ÉS FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS
Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem teszünk semmilyen kijelentést arra vonatkozóan, hogy a Szolgáltatásunk használata megszakítás nélküli, biztonságos, időszerű vagy hibamentes lesz. Nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek. Ön elfogadja, hogy a Szolgáltatást időről időre határozatlan időre visszavonhatjuk vagy bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntethetjük. Kifejezetten elfogadja, hogy a Szolgáltatás használata vagy nem használata az Ön saját felelősségére történik. A Szolgáltatást és az azon keresztül az Ön számára nyújtott valamennyi terméket és szolgáltatást (hacsak kifejezetten másként nem rendelkezünk) az Ön használatára "úgy, ahogy van" és "ahogy rendelkezésre áll", mindenféle kifejezett vagy hallgatólagos nyilatkozat, szavatosság vagy feltétel nélkül nyújtjuk, beleértve az eladhatóságra vagy forgalomképességre, a meghatározott célra való alkalmasságra, a tartósságra, a jogcímre és a jogsértésmentességre vonatkozó bármely hallgatólagos szavatosságot vagy feltételt. A Airvent, igazgatóink, tisztviselőink, alkalmazottaink, partnereink, ügynökeink, képviselőink, vállalkozóink, bennfenteseink, beszállítóink, szolgáltatóink és licenszadóink semmilyen esetben sem felelnek semmilyen kárért, veszteségért, követelésért vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, büntető jellegű, különleges vagy következményes kárért, beleértve, de nem kizárólagosan, a nyereség elmaradását, bevétel, megtakarítás vagy adat, pótlási költségek vagy más hasonló károk, függetlenül attól, hogy szerződésen, jogellenes károkozáson (beleértve a gondatlanságot), szigorú felelősségen vagy más módon alapulnak-e, függetlenül attól, hogy szerződésen, jogellenes károkozáson (beleértve a gondatlanságot), szigorú felelősségen vagy más módon alapulnak-e, szigorú felelősségen vagy más módon, a Szolgáltatás vagy bármely szolgáltatás vagy termék használatából eredően, a Szolgáltatás használatával, vagy bármilyen más, a Szolgáltatás vagy bármely termék használatával bármilyen módon összefüggő követeléssel, beleértve, de nem kizárólagosan a tartalomban lévő hibákat vagy hiányosságokat, vagy a Szolgáltatás vagy a Szolgáltatás vagy bármely szolgáltatás vagy termék használatából, illetve a Szolgáltatás vagy bármely szolgáltatás vagy termék által közzétett, továbbított vagy letöltött tartalomból (vagy termékből) eredő bármilyen veszteség vagy kár, a Szolgáltatás használatával, vagy bármilyen más, a Szolgáltatás vagy bármely termék használatával bármilyen módon összefüggő követeléssel, beleértve, de nem kizárólagosan a tartalomban lévő hibákat vagy hiányosságokat, vagy a Szolgáltatás vagy a Szolgáltatásból közzétett, továbbított vagy letöltött tartalom (vagy termék) használatából eredő bármilyen veszteséget vagy kárt. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, felelősségünk ezekben az államokban vagy joghatóságokban a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.

14. SZAKASZ - FELELŐSSÉG
Ön vállalja, hogy kártalanítja, védi és mentesíti a AirVent-t és anyavállalatunkat, leányvállalatainkat, kapcsolt vállalkozóinkat, partnereinket, tisztviselőinket, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, licencadóinkat, szolgáltatóinkat, alvállalkozóinkat, beszállítóinkat, belső partnereinket és alkalmazottainkat minden olyan követeléssel vagy igényléssel szemben, beleértve az ésszerű ügyvédi költségeket is, amelyet bármely harmadik fél támaszt a jelen felhasználási feltételek vagy az azokban hivatkozással szereplő dokumentumok megsértése miatt vagy abból eredően, vagy bármely törvény megsértése miatt.

15. CIKK - ELVÁLASZTHATÓSÁG
Ha a jelen Felhasználási feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, az adott rendelkezés mindazonáltal a törvény által megengedett legnagyobb mértékben végrehajtható, és a végrehajthatatlan rész a jelen Felhasználási feltételekből leválasztottnak tekintendő, a fennmaradó rendelkezések érvényességének és végrehajthatóságának sérelme nélkül.

16. SZAKASZ - FELMONDÁS
A felek által a felmondás időpontja előtt vállalt kötelezettségek és felelősségek a jelen megállapodás megszűnése után is fennmaradnak minden tekintetben. A jelen Használati feltételek fennmaradnak, kivéve, ha Ön vagy mi mondjuk fel őket. Ön bármikor felmondhatja a jelen Használati feltételeket, ha értesíti minket arról, hogy nem kívánja tovább igénybe venni szolgáltatásainkat, vagy ha nem használja tovább az oldalunkat. Ha saját belátásunk szerint megállapítjuk vagy gyanítjuk, hogy Ön megsérti vagy megsértette a jelen Felhasználási feltételek bármely feltételét vagy rendelkezését, akkor szintén bármikor felmondhatjuk a jelen Megállapodást, az Ön értesítése nélkül. Ebben az esetben Ön továbbra is felelős marad a felmondás időpontjáig esedékes összes összegért, és mi megtagadhatjuk Öntől a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.

17. CIKK - TELJES LEMONDÁS
A jelen Felhasználási feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást. A jelen Felhasználási feltételek vagy bármely más működési szabályzat vagy szabály, amelyet ezen a webhelyen közzéteszünk, vagy amely a Szolgáltatáshoz kapcsolódik, az Ön és köztünk létrejött teljes megállapodást és megegyezést képezik, és a Szolgáltatás Ön általi használatára vonatkoznak. Felülírnak minden korábbi és egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot, legyen az szóbeli vagy írásbeli, Ön és köztünk (beleértve, korlátozás nélkül, a Felhasználási feltételek bármely korábbi változatát). A jelen Felhasználási feltételek értelmezése során felmerülő bármilyen kétértelműség nem értelmezhető az azokat megfogalmazó fél ellen.

18. CIKKELY - ALKALMAZANDÓ JOG A jelen Használati feltételek és minden olyan külön megállapodás, amelynek értelmében szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, a Albuquerque, New Mexico 87113 USA törvényei szerint irányadó és értelmezendő.

19. CIKK - A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA
A Felhasználási feltételek legfrissebb változatát bármikor ellenőrizheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a jelen Felhasználási feltételek bármely részét azáltal, hogy az ilyen frissítéseket és/vagy módosításokat a weboldalunkon közzétesszük. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat a változások tekintetében. Ha a jelen Felhasználási feltételek módosításainak közzétételét követően továbbra is hozzáfér vagy használja weboldalunkat és szolgáltatásunkat, az a módosítások elfogadását jelenti.

20. CIKK - KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK

A Felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseket a airvent.kontakt@gmail.com címre kell küldeni.