Visszatérítési politika

VISSZAFIZETÉSEK

Visszatérítési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta több mint 30 nap telt el, sajnos nem áll módunkban visszatérítést vagy cserét biztosítani. A termék visszaküldéséhez annak nem használtnak és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Az eredeti csomagolásban kell lennie. A visszaküldéshez szükségünk van a vásárlást igazoló számlára vagy bizonylatra. Bizonyos esetekben csak részleges visszatérítésre kerül sor: (adott esetben) * Bármilyen termék, amely nem az eredeti állapotában van, sérült vagy hiányzó alkatrészekkel rendelkezik, bármilyen okból, amely nem a mi hibánkból ered. * Bármely termék, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldünk.
Visszatérítési szabályzat (ha alkalmazható) A visszaküldött termékek átvételét és ellenőrzését követően e-mailben értesítjük Önt arról, hogy megkaptuk a visszaküldött termékeket. Azt is közöljük Önnel, hogy a visszaküldést jóváhagytuk vagy elutasítottuk. Ha jóváhagyjuk, a visszatérítést feldolgozzuk, és az eredeti hitelkártyáját vagy fizetési módját néhány napon belül automatikusan jóváírjuk.
Késedelmes vagy hiányos visszatérítés (ha alkalmazható) Ha még nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, először ellenőrizze bankszámláját. Ezután lépjen kapcsolatba a hitelkártya-társasággal, mivel eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést hivatalosan elküldik. Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. Gyakran eltart egy ideig, amíg a visszatérítést elküldik. Ha mindezen lépéseket megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a airvent.kontakt@gmail.com címen.
Csere (adott esetben) Csak az eredetileg hibás vagy sérült termékeket cseréljük ki. Ha ugyanarra a termékre szeretné kicserélni a sajátját, kérjük, írjon nekünk a airvent.kontakt@gmail.com címre. A termék visszaküldéséhez a következő postacímre kell küldenie: bul. 3-ti Mart 44, West Industrial Zone, 7000 Ruse, Bulgaria. A termék visszaküldésével kapcsolatos szállítási költségek Önt terhelik. Ezek nem téríthetők vissza. Attól függően, hogy hol lakik, a kicserélt termék szállításának ideje eltérő lehet. Ha 25,000Ft nagyobb értékű terméket küld, javasoljuk, hogy használjon csomagkövető szolgáltatást vagy kössön csomagbiztosítást.