Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi a termékek szállítási ideje?
A szállítás 5 munkanapot vesz igénybe.

Adnak nyomon követési információkat a küldeményekhez?
Igen, várjon 3 napot a megrendelésének feladása után, és kérje ezt az információt a airvent.kontakt@gmail.com e-mail címen.

Hiányoznak tételek a rendelésemből, mi történik?
Termékeinket egyenként, a megrendelésének megfelelően szállítjuk. Ha a megrendelése két különböző raktárból származó termékeket tartalmaz, akkor két szállítmányt fog kapni. A megrendelésének többi része valószínűleg hamarosan megérkezik.

Sérült termékeket kaptam. Mit tehetek velük?
Nagyon sajnáljuk a kellemetlenségeket. Kérjük, küldjön egy fényképet a sérült termékről a airvent.kontakt@gmail.com címre, és mi a lehető leghamarabb elküldjük Önnek a csere terméket.

Még nem kaptam meg a rendelésemet. Miért tart ez ilyen sokáig?
Elnézést a késedelemért. Néha a nemzetközi küldemények a vámalakiságok miatt a vártnál tovább tartanak. Azonban bármikor nyomon követheti megrendelését, és láthatja, hogy hol tart. Ha még mindig segítségre van szüksége a küldemény nyomon követésében, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a airvent.kontakt@gmail.com e-mail címen.

Honnan szállítják a termékeket?
Termékeinket Kínában gyártják és Bulgáriából szállítják.

Van visszatérítési politikájuk?
Arra törekszünk, hogy megoldjuk az online árucikkekkel kapcsolatban felmerülő problémákat. Ha mégis visszatérítést szeretne a rendeléséért, természetesen kifizethetjük, ha a reklamáció a rendelés dátumától számított 30 napon belül történik, és a kérdéses termék(ek) nem eladó(k). További információért kérjük, tekintse meg visszatérítési szabályzatunkat.