Adatvédelmi irányelvek

AirVent Adatvédelmi szabályzat

Ez az adatvédelmi szabályzat leírja, hogy az Ön személyes adatait hogyan gyűjtjük, használjuk és osztjuk meg, amikor meglátogatja ezt a weboldalt, vagy vásárol ezen a weboldalon.

BEGYŰJTÖTT SZEMÉLYES ADATOK

Amikor meglátogatja a webhelyet, automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat az Ön eszközéről, beleértve a webböngészőjére, IP-címére, időzónájára és az eszközére telepített bizonyos cookie-kra vonatkozó információkat. Ezen túlmenően, amikor Ön a Weboldalon böngészik, információkat gyűjtünk az Ön által meglátogatott egyes weboldalakról vagy termékekről, a Weboldalakról vagy keresőkifejezésekről, amelyek a Weboldalra vezették, valamint arról, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Weboldallal. Ezeket az automatikusan gyűjtött információkat "eszközinformációknak" nevezzük.

Az Eszközinformációkat a következő technológiák segítségével gyűjtjük:

Sütik. Ezeket itt felsoroljuk, hogy Ön eldönthesse, engedélyezi-e őket vagy sem.

Session_id, egy egyedi munkamenet-azonosító, amely lehetővé teszi a Shopify számára, hogy információkat tároljon az Ön munkamenetéről (hivatkozó, hivatkozó webhely stb.).

A _shopify_visit, nem tárol adatokat, 30 percig marad meg az utolsó látogatásod óta. Weboldal-szolgáltatónk belső statisztikai nyomkövető rendszere használja a látogatások számának rögzítésére.

Shopify_uniq, nem tárol adatokat, másnap éjfélkor (a látogató tartózkodási helyétől függően) lejár. Kiszámítja az üzletlátogatások számát egy egyedi vásárló esetében.

Bevásárlókosár, egyedi azonosító, 2 hétig marad meg, tárolja a bevásárlókosár adatait.

_secure_session_id, egyedi munkamenet-azonosító.

storefront_digest, egyedi azonosító, nem meghatározott, ha a boltban van jelszó, annak meghatározására szolgál, hogy az aktuális látogatónak van-e hozzáférése.
- A "naplók" nyomon követik a webhelyen végzett tevékenységet, és olyan adatokat gyűjtenek, mint az Ön IP-címe, a használt böngésző típusa, az Ön internetszolgáltatója, a hivatkozó és kilépő oldalak, valamint időbélyegző adatok (dátum és idő).
- A "webjelzők", "címkék" és "pixelek" olyan elektronikus feljegyzések, amelyek információkat rögzítenek arról, hogy Ön hogyan böngészi a Weboldalt.

Ezen túlmenően, amikor Ön a Webhelyen keresztül vásárol vagy vásárolni próbál, bizonyos adatokat gyűjtünk Önről, például az Ön nevét, számlázási címét, szállítási címét, fizetési adatait (beleértve a hitelkártya számát), e-mail címét és telefonszámát. Ezeket az automatikusan gyűjtött információkat nevezzük "rendelési adatoknak".

Amikor a jelen Adatvédelmi szabályzatban a "személyes adatok" kifejezést használjuk, akkor mind az eszközadatokra, mind a rendelési adatokra gondolunk.

HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

Általában az általunk gyűjtött megrendelési adatokat a Webhelyen keresztül leadott bármely megrendelés feldolgozására használjuk (beleértve az Ön fizetési adatainak feldolgozását, a megrendelés kiszállításának megszervezését, valamint a számlák és/vagy megrendelés visszaigazolásának biztosítását). Ezen túlmenően ezeket a rendelési információkat felhasználjuk a következőkre:
az Önnel való kommunikációhoz
a lehetséges csalások vagy kockázatok felmérése; és
amennyiben ez megfelel az Ön preferenciáinak, tájékoztassuk Önt termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkról vagy hirdetésekről.
Az összegyűjtött eszközadatokat (különösen az Ön IP-címét) arra használjuk, hogy felmérjük a lehetséges csalást vagy kockázatot, és általában a weboldalunk javítására és optimalizálására (például analitikai elemzések készítése révén arról, hogy ügyfeleink hogyan nézik a weboldalt és hogyan lépnek kapcsolatba vele, valamint reklám- és marketingkampányaink sikerének értékelésére).

AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAINAK MEGOSZTÁSA

Személyes adatait harmadik felekkel osztjuk meg, hogy segítsenek nekünk a fentiekben meghatározott célokra felhasználni azokat. Például a Shopify-t használjuk online áruházunk üzemeltetéséhez - további információkat arról, hogy a Shopify hogyan használja fel az Ön személyes adatait, a https://www.shopify.fr/legal/confidentialite oldalon talál. A Google Analytics szolgáltatást is használjuk, hogy jobban megértsük, hogyan használják ügyfeleink a weboldalunkat - további információkért arról, hogy a Google hogyan használja fel az Ön személyes adatait, látogasson el a https://www.google.com/intl/fr/policies/privacy/ weboldalra. A Google Analyticset itt is kikapcsolhatja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Végezetül, az Ön személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk az alkalmazandó törvényeknek és rendeleteknek való megfelelés, idézésre, házkutatási parancsra vagy más törvényes információkérésre való válaszadás, illetve jogaink védelme érdekében is.

VISELKEDÉSALAPÚ HIRDETÉS
A fentiekben leírtaknak megfelelően az Ön Személyes adatait arra használjuk fel, hogy célzott hirdetéseket vagy marketingüzeneteket küldjünk Önnek, amelyekről úgy véljük, hogy érdekelhetik Önt. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan működik a célzott hirdetés, látogasson el a Network Advertising Initiative (NAI) információs oldalára a http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work weboldalon.

A célzott hirdetésekről itt lemondhat:
FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE -https://www.google.com/settings/ads/anonymous
BING - https://about.ads.microsoft.com/fr-fr/ressources/politiques/annonces-personnalisees

A Digital Advertising Alliance opt-out portálján is lemondhat néhány ilyen szolgáltatásról ezen a linken: https://optout.aboutads.info/?c=3&lang=en.

NE KATTINTSON
Felhívjuk figyelmét, hogy nem változtatjuk meg webhelyünk adatgyűjtési és -felhasználási gyakorlatát, ha az Ön böngészőjében a "Ne kövessen" jelvényt észleljük.

AZ ÖN JOGAI
Ha Ön európai lakos, joga van hozzáférni az Önről tárolt személyes adatokhoz, és kérheti azok helyesbítését, frissítését vagy törlését. Ha élni kíván ezzel a jogával, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken.
Továbbá, ha Ön európai lakos, kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön adatait az Önnel szemben fennálló szerződéses kötelezettségeink teljesítése érdekében (például ha Ön árut rendel a Weboldalon) vagy a fentiekben meghatározott jogos üzleti érdekeink érvényesítése érdekében kezeljük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön adatait Európán kívülre is továbbítjuk, többek között Kanadába és az Egyesült Államokba.

ADATTÁROLÁS
Amikor Ön megrendelést ad le a Weboldalon keresztül, az Ön megrendelésének adatait megőrizzük, hacsak nem kéri azok törlését.

Kiskorúak
A Weboldal nem 18 év alatti személyek számára készült.

VÁLTOZÁSOK
Időről időre megváltoztathatjuk a jelen Adatvédelmi szabályzatot, például a gyakorlatunkban bekövetkezett változások, vagy egyéb működési, jogi vagy szabályozási okok miatt.

KAPCSOLATFELVÉTEL
Ha többet szeretne megtudni adatvédelmi gyakorlatunkról, ha kérdése van, vagy ha panaszt szeretne tenni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a airvent.kontakt@gmail.com